About me

Mit navn er Karoline Korsholm Boysen, jeg er 21 år og bor i Odense med min søde kæreste. Til daglig læser jeg en BA i Designkultur på Syddansk Universitet i Kolding. Ud over at gå i skole arbejder jeg i detailbranchen. Jeg har næsten altid stået i butik og jeg nyder at være omkring søde kunder og den nyeste mode.

Jeg har for kort tid siden startet bloggen ’Novel by K ’ og jeg har været rigtig spændt på at komme ordenligt i gang. Jeg har som så mange andre en passion for tøj, sko, tilbehør, interiør, indretning osv. Af denne grund har jeg valgt at starte min egen mode og livsstilsblog, som selvfølgelig vil komme til at handle om alt fra tøj, mode og indretning til gode tips og ideer fra min egen hverdag.

Jeg håber at i får lyst til at følge med og at jeg kan inspirere nogle af jer med mine ideer. Hvis i har nogle spørgsmål eller ideer som jeg kan prøve af, så skriv endelig til mig på min mail: novelbyk@gmail.com

Til sidst vil jeg gerne kort takke ’Schou Foto’ for at hjælpe mig i gang og få taget noget nogle rigtig fine billeder.


My name is Karoline Korsholm Boysen, I’m 21 years old and I live in Odense with my boyfriend. I study Design and Culture at the University of Southern Denmark. Besides from going to school I also work in a clothing store. I have done that for about 6 years now and I love being around costumers and the latest fashion.

A short time ago I started the blog ‘ Novel by K’ and I have been so excited to get started. As many others I have a passion for clothes, shoes, accessories, interior and etc.
Because of that I have chosen to start my own fashion and lifestyle blog, which of course will be about fashion, interior, décor, and ideas from my own everyday.

I hope you will follow me on my blog and hopefully I can inspire some of you with my ideas. If you have any questions or an idea I could try out, just send a mail to: novelbyk@gmail.com

In the end I will short say thank you to ‘Schou Foto’ for helping me get started with some really great pictures.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s