Dreaming of

Tæppe – here // Lampe – here // Sengetæppe – here // Plakat – here // Fyrfadsstage – here // Pærelampe – here// Sengetøj – here

Så har jeg startet et nyt projekt herhjemme. Jeg har bestemt mig for at få renoveret og dekoreret mit soveværelse på ny. I den sammenhæng har jeg selvfølgelig fundet en masse ny inspiration, nye møbler og tilbehør, som jeg lige nu kun kan drømme om at anskaffe mig.

Jeg elsker generelt at lave om, rykke rundt og købe nye ting til min lejlighed. Min kæreste er dog engang imellem en smule træt af det, men hvem kan bebrejde ham. Det er et evigt projekt for mig og jeg bliver nok aldrig helt tilfreds.

Her er nogle af de ting som jeg er faldet for på diverse bolig sider.

Er i også vilde med at lave om i jeres hjem?

 

I have startet a new project at home. I want to renovate and decorate my bedroom. Of course I have found a lot of new inspiration and furnitures that I now only can dream of buying. 

I love to move my furnitures around and to bye new things for my apartment. My boyfriend is sometimes a little tired of it and who can really blame him. It’s an ongoing project and I will probably  never be a 100% satisfied. 

Here are some of the things that I have already fallen in love with. 

Do you also love to redecorate your home? 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s