Oh New York

kk

j

Nu er der ikke mange dage tilbage, før at turen igen går til New York!
Jeg glæder mig helt vildt til, at komme lidt væk hjemmefra og til at opleve en masse nyt.
New York er en fantastisk by og  jeg savner at have min hverdag i en by der er så fuld af liv.

For lidt over et år siden pakkede jeg min kuffert og tog for første gang helt alene afsted.
Jeg boede i New York i 3 måneder og det har uden tvivl, været den bedste oplevelse i mit liv. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det ikke også havde været en hård oplevelse og der var tider i de første 2 uger, hvor jeg helst bare ville hjem igen. Det er nok altid svært, at komme alene til en ny by og ikke at kende nogen. Jeg måtte knokle for at få det til at fungere, men når jeg ser tilbage i dag, så savner jeg det hele.
Jeg brugte noget tid på, at arbejde i praktik i forskellige showrooms på Manhatten og fik mig noget erfaring inden for modeindustrien. Det var vildt interessant, at se hvordan det hele fungerer og sjovt også selv, at tale med kunder og leverandører og være en del af hverdagen.
Jeg lærte mig selv, at kende på en ny måde og fandt ud af, at man kan mere end man tror når man er nødsaget til selv og alene, at håndterer alle problemstillinger.

I de 3 måneder mødte jeg en masse søde og inspirerende mennesker og jeg glæder mig til, at kunne tage tilbage og besøge dem alle sammen.
Denne gang har jeg min søster og min kæreste med og det bliver fantastisk, at skulle opleve byen sammen med dem.

I kan følge med her på bloggen og se hvad jeg oplever i New York!

12969236_10209399190962556_451720658_n

I’m going back to New York in a few days and I’m very excited! I can’t wait to get away from home for a short time and to experience an amazing city like New York. 

A year ago I packed my suitcase and left my home for the first time. I lived in New York for 3 months. It is definitely the best experience of my life. I would lie, if I said it was easy and within the first 2 weeks, there were times where I just wanted to go back home. I think it’s always hard come to a new city and not knowing anyone.
I had to work hard to make it possible, but today when I look back I miss it all.
I learned a lot about myself and that you actually can do and solve a lot of things, if its necessary and you’re all alone. 

I met a lot of sweet and inspiring people and I can’t wait to go back to visit them all.
This time i’m bringing my sister and my boyfriend with me, and I’m excited to see the city again, with them by my side. 

You can follow me here on the blog and see what I experience while I’m in New York! 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s