College white

DSC_0820

DSC_0826

DSC_0797

DSC_0801

9Kjole fra Mango – here // sko fra Kenneth Cole // Taske fra Michael Kors // Jakke fra Roots NYC

Her er lidt billeder af mit outfit i dag. Vejret har været meget svingende her i New York de sidste par dage, så jeg har haft en kamp med at vælge mit tøj om morgenen. Temperaturen er lun, så man vil gerne have bare ben og gå rundt i sine sandaler, men alligevel kan vinden være så kølig at man ikke helt kan undvære en jakke.

I dag har jeg iført mig en af mine nyeste kjoler, nemlig denne her hvide ribbed kjole fra Mango. Jeg er helt vild med længden og de bare skuldre. Det er efter min mening perfekt her til forår.
Jeg har selvfølgelig også fået købt lidt nyt imens jeg har været i New York og jeg tror mit bedste køb har været denne fine Collections taske fra Michael Kors. Den har en god størrelse og der er lige plads til alle mine vigtigste ting.

Nu går turen snart hjem til Danmark igen og jeg vil komme til at savne New Yorks gader.

 

Here are some pictures of todays outfit. It have been difficult for me to select an outfit in the mornings because the weather has been changing a lot. The temperature is warm but the wind is cold, so I can’t go out without a jacket. 

Today I’m  wearing my new white dress from Mango. I love the length and the bare shoulders. I think it’s perfect for spring.
Of course I have also bought some new items while staying in New York. My favorite is definitely this beautiful Collection bag from Michael Kors. The size is really good and there is room for all of my most important things. 

I’m returning to Denmark soon and I will miss the streets of New York. 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s