Jewelry always fits

Heiring feather ring – here // Heiring feather bracelet –  here // Michael Kors watch – here // Prego sunglasses – her

Hej på bloggen,

I dag har jeg taget nogle af mine yndlings smykker frem, som jeg gerne vil vise jer.
Jeg er vild med smykker af alle slags og er især glad for ringe. Smykker kan uden tvivl pifte et hvert outfit op og da jeg ofte er meget enkel klædt, er det en super løsning for mig.

Jeg går til hverdag mest med sølv og oxiderede smykker. Et af de smykker som jeg bruger hver dag er mit ur fra Michael Kors. Det er som om, at når man først har vænnet sig til at have ur på, så kan man ikke rigtig undvære det.

Jeg er på det sidste også så småt begyndt at samle på ‘Heirings’ feather kollektion. Mine favoritter er specielt mit armbånd og min ring fra Heiring, som er et sæt. De laver simpelthen de fineste smykker!

Har i også nogle yndlings smykker?

– Følg mig også på Instagram og Facebook –

English version below. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Today I have chosen some of my favorite jewelry to show you here on the blog. I really love jewelry and especially rings! I think jewelry can fix any outfit, and because I often dress casual, It’s a great solution. 

I mostly wear silver jewelry, because it matches my watches, which are also silver. I think when you get use to wear a watch, it’s pretty hard go anywhere without. I don’t like to mix silver and gold jewelry. I rather have it simple. 

I have startet to collect the feather collection from ‘Heiring’. My favorites are specially my bracelet and my ring from Heiring, which is a set. They simply make the finest jewelry! 

Do you also have some favorite jewelry? 

– Follow me on Instagram and Facebook – 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s