Black and white.

Skirt – here // jacket (similar) – here

Hej derude,

Så er det blevet mandag og desværre en lidt trist en af slagsen, i hvert fald når det kommer til det danske sommervejr. Jeg håber inderligt at det snart ændrer sig, så vi kan få noget sol og varme. Det er efterhånden blevet hårdt tiltrængt!

Jeg vil i dag dele nogle billeder med jer af det outfit jeg havde på i går, som bestod af en fin nederdel fra Bruuns Bazaar, en sort top og min yndlings læderjakke. Den plisserede nederdel har jeg lige købt på udsalg og den bliver jeg uden tvivl rigtig glad for, da den er simpel og passer til det meste.

God aften til jer alle.

-Follow me on Instagram and Facebook –

English version below. 

DSC_1059

DSC_1068

DSC_1048

Hey out there, 

Now it’s Monday again and unfortunately a sad one, at least when it comes to the Danish summer weather. I really hope it will change soon so that we can get some sun and a nice tan. It has become much needed!

Today I want to show you some pictures of the outfit that i wore yesterday. It was a cute  skirt from the brand Bruuns Bazaar, a black top and my favorite leather jacket. I just bought the pleated skirt on sale, and I am certain that I will love it because it’s so simple and you can wear it with almost everything.  

Good evening to you all. 

2 meninger om “Black and white.

    1. Det kunne også godt ligne en kjole på billedet, men som nederdel er den nemmere at bruge, da man kan vælge flere slags overdele og derved skabe sig et anderledes look 🙂
      God Sommer!

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s