Food and more food.

Endnu en weekend er gået og den har jeg brugt på, at “spise min vej” gennem Odense.
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker mad og Odense har virkelig “oppet” sig og jeg synes efterhånden, at der er mange gode steder at spise.

Der er åbnet en masse nye restauranter og vinbarer og det synes jeg har en positiv virkning på Odense city. Der er pludselig flere mennesker i gaderne og da jeg nyder at komme ud og få et glas vin og noget god mad, er jeg stor fan af denne udvikling.

Jeg fik sushi lørdag aften på Bluefin i Klaregade. Jeg synes deres ‘all you can eat’ koncept er super godt og det fungerer så fint, at man kan krydse det af man gerne vil have.
Søndag stod på brunch på Restaurant Marie Louise. Deres brunch består af flere små serveringer og servicen er i top. Det kan jeg varmt anbefale.

Jeg håber I alle har haft en god weekend.

English version below.

ss

rfw

lhg

kk

Another weekend has passed and I’ve used it to “eat my way” through my hometown Odense. It’s no secret that I love food and recently a lot of new restaurants have opened in Odense. There are so many good places to eat now. 

Saturday night I had sushi at a restaurant called; Bluefin. They have a great ‘all you can eat’ concept and the food is delicious! 
Sunday I had brunch at Restaurant Marie Louise. Their brunch consists of several small servings and both the food and the service is really good. This I can highly recommend. Especially if you enjoy food and quality. 

I hope you all had a good weekend.

2 meninger om “Food and more food.

  1. lisbethvestergard

    Mmmh, jeg er så vild med sushi’en fra Bluefin. Efter min mening er Bluefin milevidt bedre end den ellers populære Umashi, og så er det bare så skønt, at man kan tage sultne mænd med derned og spise dem mætte uden at betale en alt for stor formue 😉

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s