Eat. beach. sleep. repeat.

Hej derude,

Så fik jeg endelig også ferie og det må siges, at jeg virkelig nyder det!
Jeg er taget en uge til Kreta med min kæreste og det er bare ren afslapning. Vi får solet, badet, spist og drukket, sådan som man rigtig skal når man holder ferie. Jeg kan dog være overrasket over, hvor træt jeg alligevel kan føle mig om aftenen, selvom man ikke laver noget særligt.

I går aftes, da vi skulle ud og spise, havde jeg denne fine kjole på fra Zara. Jeg er ret glad for de dybe udskæringer på ryggen, og specielt nu jeg har fået en smule kulør. Kjolen købte jeg på udsalg for noget tid siden, men jeg har fundet en som godt kan ligne den lidt her.

Jeg håber i nyder det sidste af jeres sommer, hvis ikke hverdagen allerede er startet igen.

God aften.

DSC_0477

DSC_0473

Hello, 

Now it’s finally my turn to have vacation and it must be said that I really enjoy it! 
I’m spending my vacation on Crete with my boyfriend and it’s just pure relaxation. We sunbathe at the beach, eat and drink like most people when they are on holiday. However sometimes it can surprise me how tired I still get in the evening when i’m not really doing anything special during the day. 

Last night when we went out for dinner I wore this cute dress from Zara. In summer i’m quite fond of the deep cuts on the back and especially now that I got a little more color.
I bought the dress on sale a while ago, but i found one that might look a little alike
 here.

I hope you enjoy the last of your summer. 

Have a nice evening.

-Follow me on Instagram and Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s