Bring on the fall.

Nu er det blevet tid til, at jeg vil dele nogle favoritter fra mit klædeskab. Jeg nyder denne smukke september og det fantastiske sensommer vejr. Jeg må dog være ærlig og indrømme, at jeg faktisk glæder mig til at få mit efterårstøj på igen. Lange bukser, store tørklæder og støvler. Jeg ved godt det lyder skørt, men måske det også kan have noget at gøre med mine sidste indkøb, som alle passer ind i efterårskategorien.

Jeg har anskaffet mig et par nye bukser fra Bloom Deluxe i en lækker brun farve og med vidde i benene. De er helt fantastiske, at have på og så passer de til både hverdag og fest. Derudover har jeg købt to nye klassiske skjortebluser fra mærket Moliin Copenhagen.

Under billederne kan i finde links til de forskellige varer.

Rigtig god weekend!

nj

Shirt from Moliin Copenhagen – here
Shirt from Moliin Copenhagen – here

aepl

Pants from Bloom Deluxe – here

po

Shoes from Steve Madden

Now it’s time for me to share some favorites from my wardrobe.
I enjoy this beautiful September in Denmark and the fantastic late summer weather. Regardless the weather I have to but be honest with you and admit that I actually look forward to getting my fall clothes back on. Long pants, big scarves and boots of course. I know it sounds crazy, but perhaps it may also have something to do with my last purchases. All of which fit into the autumn category.

I bought a new pair of pants from Bloom Deluxe in a nice brown color and with wide legs. They are great to wear and it fits for both everyday and special occasions. Additionally, I bought two new classic blouses from the brand Moliin Copenhagen.

Below the pictures you will find links to the various items.

Have a great weekend!

-Follow me on Instagram and Facebook –

 

2 meninger om “Bring on the fall.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s