Blue satin.

Begyndelsen på en ny uge.

Om mandagen har jeg skolefri og mulighed for både, at sove længe og nå at ordne nogle af de praktiske opgaver jeg har hjemme. En fantastisk start på ugen og derfor en god dag til at få klaret de opgaver man ellers aldrig kan finde tid til.

I dag har jeg reflekteret over en gode weekend, som jeg bl.a. brugte i selskab med min kæreste. Vi spiste lørdag aften hos Pasfall i Odense og det var helt fantastisk! Vi fik en 5 retters med vinmenu og det bliver bestemt ikke den sidste gang vi besøger Pasfall. Maden og vinen var udsøgt og betjeningen kan der ikke sættes en finger på.

Her er nogle billeder af det outfit som jeg havde på den aften. Det bestod af en fin blå satin kjole fra mærket Minus og et par klassiske stiletter.
Kjolen kan købes  her i sort.

God mandag til jer alle og nyd den sidste sensommersol.

English version below.  

csc_0700

 

csc_0694

The beginning of a new week.

I always have Mondays off from school and the opportunity to both, to sleep in and time to sort out some of the practical tasks at home. A great start to the week and therefore a good day to take care of the things I otherwise never find the time for.

Today I reflected on a nice weekend, which I spent in company  with my boyfriend. We went out for dinner Saturday night at a restaurant in Odense called Pasfall, which was absolutely fantastic! We got 5 courses with wine and it will certainly not be the last time we visit Pasfall. The food and wine was exquisite and the service was amazing. 

Here are some pictures of the outfit I wore on that night. It consisted of a fine blue satin dress from the label Minus and a pair of classic stilettos.
The dress can be bought here in black.

Good Monday to you all.

-Go follow me on Instagram and Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s