My wings have no feathers.

Hej på bloggen,

I dag vil jeg gerne dele nogle billeder med jer fra et fotoshoot jeg lavede for lidt tid siden sammen med en kollega. Billederne bliver brugt på Tryde Andres Instagram og Facebook og så bruger jeg dem også her til, at vise jer noget tøj jeg selv synes er vildt fint.

Jeg har selv købt denne fine buks fra Bloom deluxe, som er lavet i et stof der minder om ruskind. De er lækre bløde og så har de selvfølgelig vidde i benene. Det er nok en af mine favorit ting for tiden. De kan købes her.

Skjorten er fra mærket ‘Underprotection’, som også laver undertøj, og den kan købes her. Det er et cool, men simpelt efterårslook og så er jeg vild med, hvordan skjorten giver outfittet noget kant og struktur.

God aften til jer alle.

English version below.

img_5763red

img_5771red

img_5772red

Hi on the blog,

Today I want to share some pictures with you from a photo shoot I made with a colleague. The images is used on the Instagram and Facebook of the clothing store – Tryde Andres – I work in, and I thought I could use some of them, to show you some clothes I think is really nice and inspiring. 

I bought these fine trousers from Bloom Deluxe, they are deliciously soft and then they  obviously have wide legs. It’s probably one of my favorite things at the moment. They can be purchased here
The shirt is from the brand ‘Underprotection’, which also makes beautiful underwear and it can be purchased here. It’s a cool  but simple look. I also love how the shirt gives the whole outfit some edge and structure.  

Good evening to you all.

-Follow me on Instagram and Facebook –

 

 

2 meninger om “My wings have no feathers.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s