Fredsted The.

I sidste uge havde jeg besøg af nogle søde veninder til en kop te og lidt hjemmebagt kage.

Jeg har været så heldig, at modtage en masse lækker te fra Fredsted The og det syntes jeg gav en god mulighed for, at hygge mig og slappe af i godt selskab. Fredsted The har formået, at lave nogle nye og spændende blandinger, såsom lakrids og mint, ingefær, og perbermynte og citrongræs.

Normalt er jeg mest til kaffe, men jeg må indrømme at jeg er positivt overrasket over deres nye smage. De har et bredt sortiment og der er lidt til enhver smag. Min yndlings er pebermynte og citrongræs. Jeg synes den har en særlig god aroma og jeg kan godt lide, at den er lidt frisk pga. citronen.

Fredsted The har eksisteret siden 1917 og laver økologisk te, herunder både sort, grøn og hvid.
Det giver en god lejlighed til at slappe af på sofaen i efterårsferien med en kop varm te.

God dag til jer alle.

English version below. 

Annonce.

dsc_0823image

I have been so fortunate to receive a lot of delicious tea from the brand Fredsted The and that gave me a good opportunity to enjoy myself and relax in good company with some friends. Fredsted The have managed to create some new and exciting blends, such as licorice and mint, ginger and 

peppermint and lemongrass.

Normally I’m a coffee person, but I have to admit that I pleasantly surprised by their new flavors. They have a wide assortment and in their collection, there is something for every taste. My favorite is probably peppermint and lemongrass. I think it has a particularly good flavor and I like that It’s a bit more fresh because of the lemon.

Fredsted The have excised since 1917 and makes organic tea, both black, green and white.
A good opportunity to relax on the couch under a blanket with a cup of hot tea.

Good day to you all.

-Also follow me on Instagram and Facebook –

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s