By Løth.

Hej på bloggen,

Jeg går altid med en masse drømme og tanker om boligindretning, ikke mindst indretningen i min egen lejlighed. Når man bliver inspireret ude fra får jeg lyst til at lave om og købe nyt interiør, specielt fordi man kan få så mange flotte møbler. I den sammenhæng har jeg været så heldig, at møde Joakim Løth som står bag det både kendte og anerkendte brand: By Løth. Vi har talt om hans mange unikke designs og i får derfor mulighed for at tjekke det ud her på bloggen.

Møblerne er håndbyggede kvalitetsmøbler i patineret egetræ og bolværk. Hvert møbel hos ‘By Løth’ er unikt på grund af træets natur og dets historie. Designet er originalt, handmade og  levende og så har det et lækkert og eksklusivt look. Personligt synes jeg det er ret fedt, at intet møbel er helt ens, da det giver noget ekstra unikt og rustikt til dit hjem, da du vil være den eneste der har præcis det møbel.

Endnu et plus ved brandet er, at møblerne bliver produceret på bestilling, hvilket også betyder, at du kan være med til at designe dit møbel og tage del i hele fremstillingsprocessen.
I mit eget hjem har jeg to ‘By Løth’ hylder, som også kan ses på det øverste billede i opslaget. De er vildt fine og tidsløse. Jeg kan nu drømme om en dag også at få mig et af de flotte spiseborde.

Scroll ned og se nogle af de flotte designs og tjek også hjemmesiden ud her.

God aften.

English version below. 

img_5400

img_5396

img_0394

haandvask_miljo

bord_entre_spejl

Hi on the blog,

I always walk around with a lot of dreams and thoughts on interior and decoration, especially ideas for interior to my own apartment. When I am inspired from outside it makes me want to decorate my apartment and buy new interior, especially because you can get so many beautiful furniture’s. Recently I have been lucky to meet Joakim Løth who is behind the famous and recognized brand: By Løth. We talked about his many unique designs and you will therefore have the opportunity to check it out here on the blog.

The furniture is hand-built quality furniture in old oak sleepers and bulwarks. Every piece of furniture at ‘By Løth’ is unique because of the nature of wood and its history. The design is original, handmade and it has an exclusive look. Personally I think it’s pretty cool that none of the furniture’s is identical, as it also gives something extra unique and rustic  for your home, since you will be the only one who has that exact furniture.

Another plus with the brand is that the furniture is order produced, which also means that you can participate in designing your furniture and take part in the manufacturing process.
I have two ‘By Løth’ shelves, which can also be seen in my own home and on the first picture in the advertisement. I’m dreaming one day also getting myself a beautiful dining table. 

Get inspired by the pictures and the beautiful design and check out the website here.

Good evening.

-You can also follow me on Instagram and Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s