Hello cold days.

Hat (similar) – here // pants – here // Jacket (similar) – here and here

Det er blevet efterår og i dag er der kun to måneder til jul. Tiden går så stærkt og nogle gange kan det være helt svært at følge med. Det er begyndt at blive både mørkere og koldere udenfor. Jeg synes denne del af året er den hårdeste, men samtidig indbyder denne tid til en masse hygge. Hygge på sofaen mens det regner udenfor, stearinlys, varm kaffe, kakao og te og julefrokoster med venner og familie.

Jeg har så småt allerede fundet mit vintertøj frem, både de store jakker, tørklæder, huer og handsker. Et af mine yndlings items denne sæson er min vintage uldfrakke, som jeg købte i New York. Den er dejlig varm og så passer den til næsten alt. Jeg er vild med pelskraven, det giver den et mere eksklusivt look og så varmer det også lidt eksta.

God aften til jer alle.

English version below. 

dsc_0712

dsc_0716

It’s fall, and today Christmas is only two months away. Time flies at the the moment, sometimes it’s quite difficult to follow. It’s starting to get darker and colder outside. I think this part of the year is the hardest part, but it invites us to have a lot of fun. Relaxing on the couch while listening to the rain outside, candles, hot coffee, cocoa and tea and Christmas parties with friends and family.

I have already found all my winter clothes, both my large jackets, scarves, hats and gloves. One of my favorite items in my closet this season is my vintage wool coat that I bought in New York. It’s nice and warm and then it goes with almost everything. I love the fur collar, it gives the coat a more exclusive look and then it also provides me with more warm to stand against the cold. 

  Good evening to you all.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s