Crazy about boots.

1 – here // 2 – here // 3 – here // 4 – here // 5 – here // 6 – here //

Oktober er nået til en ende og vintersæsonen nærmer sig.
Jeg er helt vild med støvler og har egentlig nok altid været det. Når man bor i et land som Danmark er det desværre koldt en stor del af året og derfor er støvler et fantastisk fodtøj.  De er både praktiske og smarte.

Jeg er personligt mest til støvler med lidt hæl, da jeg godt kan lide at få et par centimeter ekstra i højden og så synes jeg, at man får en meget pænere holdning i et par hæle.
Jeg har valgt nogle af mine favorit støvler ud fra denne sæson, som alle kan købes online. Jeg er så heldig, at jeg selv lige har fået den røde støvle i gave. Den glæder jeg mig til at vise frem inden længe her på bloggen.

God aften.


October has ended and now winter is approaching.

I absolutely love boots and I probably always have. When you live in a country like Denmark it’s unfortunately cold a lot of the time, therefore boots are a fantastic footwear.   They are both practical and stylish.

Personally, I like boot with a little heel, as I also like to get a little taller. I also think you get a much nicer posture in a pair of heels.
I have selected some of my favorite boots from this season, all of which can be purchased online. I’m so lucky I just got the red boot for my birthday and I cannot wait to show it on the blog soon. 

Have a nice evening.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s