Ready for Tradono.

Jeg er super klar til Tradono Market på søndag. Jeg har sorteret godt og grundigt ud i min gaderobe og har fundet en masse gode ting frem, som der forhåbentlig er andre der vil kunne få glæde af.

Tradono Market finder sted denne søndag den 13. november og jeg håber på at se en masse af jer. Jeg synes det er et fedt, at Tradono kommer til Odense i år og jeg håber der vil blive taget godt imod arrangementet.

Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender Tradono, men jeg vil kort fortælle jer om deres app. Den er fantastisk hvis man skal sælge ud af sine ting, ikke kun tøj men også møbler, brugskunst, elektronik osv. Det er super nemt og simpelt at sætte ting til salg og ligeledes nemt at finde frem til det man selv er interesseret i at købe. Det kan helt sikkert anbefales at hente deres app til mobilen og endnu mere at komme og sige hej til mig på søndag i DOK5000 ved havnen i Odense. Det koster kun 40 kr. I indgang og der er åbent helt fra 10-16.

Rigtig god weekend.

skaermbillede-2016-11-11-kl-15-30-43ee-2

I am so ready for Tradono Market this Sunday. I’m bringing a lot of great clothes, shoes and handbags with me and hopefully there will be other people who can enjoy it. 

Tradono Market takes place this Sunday, November 13th and I hope to see a lot of you. 
I think it’s so great that Tradono Market is coming to Odense this year and hopefully it will be a well received event.

I do not know how many of you who know Tradono, but I will tell you a little about their app. It’s great if you have to sell some of your things, not only clothes but also furnitures, handicrafts, electronics and so on. It’s super easy and simple to put items up for sale and also easy to find what you are looking to buy yourself . It’s highly recommended to download the app and even more to come and say hello to me on Sunday at DOK5000 at the harbor in Odense.

Have a great weekend everybody.

– Follow me on Instagram and Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s