Sephora.

Annonce.

Hej på bloggen,

Endelig er Sephora kommet til Odense og jeg har glædet mig helt vildt!
Da jeg boede i New York for nogle år siden, elskede jeg at handle i Sephora. De har et bredt udvalg og mange gode produkter, indenfor både make-up og skincare.

Sephora i Odense har fået sin plads i Magasin i Vestergade og de har fået en super fin stand i midten af stueetagen. Jeg glæder mig til, at skulle prøve nogle af deres nye produkter,  specielt den ‘fod maske’ som jeg har fået. Jeg ser frem til at kunne forkæle mig selv og ikke mindst mine “futter”.

I morgen går turen til Amsterdam, hvor jeg skal bruge nogle dage i selskab med en god veninde og min kæreste. I kan følge med her på bloggen og på min Instagram.

God aften.

Hi on the blog,

Finally, Sephora has come to Odense and I have really been looking forward! 
When I lived in New York a few years ago, I loved to shop in Sephora. They have a nice selection and many great products, both in make-up and skincare. 

Sephora in Odense is located in our ‘Magasin store’ in Vestergade and they’ve got a very sweet location in the middle of the ground floor. I’m looking forward to try some of their new products, especially the ‘foot mask’ I’ve got. It will be nice  being able to pamper myself and especially my feet. 

Tomorrow I’m  going to Amsterdam, where I will be spending some days in company with a good friend and my boyfriend. You can follow me on this blog and on my Instagram

Have a nice evening. 

-You can also follow me Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s