Night out in Amsterdam.

Hej på bloggen,

Jeg er lidt sent ude med mit opslag, da det nu allerede er over en uge siden jeg kom hjem fra Amsterdam. Tiden flyver afsted og jeg har så meget at se til. Sådan er det nok for mange nu da december er lige om hjørnet.

Jeg vil vise jer et outfit, som jeg havde på en aften ud at spise i Amsterdam. Jeg havde ikke set byen før, men var meget positiv. Amsterdam er en dejlig by med massere af liv, hyggelige gader, cafeer og så er der selvfølgelig god mulighed for shopping.

Da årstiden ikke var den optimale til storbysferie, måtte jeg pakke mig godt ind for at holde varmen. Jeg var iført min nye jakke fra ‘Mango’, som bare er vildt skøn! Derudover havde jeg en sweatshirt på fra H&Ms samarbejde med det franske mærke ‘Kenzo’. Bukserne er fra ‘Pulz’ og min nye yndlings taske, den pelsklump i kan se på billederne, er fra mærket Cozy Concept.

Rigtig god aften.
English version below. 

csc_0560

dsc_0516

Hi on the blog,

I’m a little late with my lookups, as it is now already over a week since I came back home from Amsterdam. Time flies at the moment and I have so much to do. I guess I’m not the only who feels like that now December is just around the corner.

I wanted to show you an outfit that I  wore one night out in Amsterdam. I had never been to Amsterdam before, but I  was very positive. Amsterdam is a lovely city with plenty of life, nice streets, cafes and great options for shopping of course.

I wasn’t the best season for a vacation, I had to wrap myself in warm clothes to keep warm. I was wearing my new jacket from ‘Mango’, which is just beautiful! Underneath I wore a sweatshirt from H&M’s collaboration with the French label ‘Kenzo’. The pants are from ‘Pulz’ and my new favorite bag, the fur lump you see in the pictures, are from the brand Cozy Concept.

Have a great evening. 
-Follow me on Instagram and Facebook –

2 meninger om “Night out in Amsterdam.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s