Flowers and fringe.

Same pattern shirt – here // same pattern dress – here

Hej på bloggen,

Nu er det blevet hverdag igen og jeg er tilbage på universitetet. Det er rart at få en normal hverdag igen, men det kræver også lidt omvending efter en dejlig uge på Kap Verde i sol og varme.

Jeg er selvfølgelig ikke færdig med at dele billeder af min ferie endnu. Det er ikke hver dag, at jeg rejser til så en eksotisk destination, så jeg vil udnytte muligheden for at vise jer en masse billeder fra dette smukke sted.
Jeg håber i vil bære over med mig.

Selv om det var ren afslapning stod intet i vejen for, at jeg alligevel kunne ”dulle” mig op når vi skulle ud og spise god mad om aftenen. Jeg fandt derfor en gammel favorit frem i klædeskabet, nemlig min sorte frynsede nederdel.
Den satte jeg sammen med en sød blomstret top fra Gestuz.

Jeg kan for tiden godt lide at blande teksturer og mønstre og prøve nogle nye looks af. Det er altid fedt når man bliver overrasket over, hvad man kan finde i sin garderobe.

Rigtig god aften.

English version below. dsc_0848csc_0855csc_0853

Hello on the blog,

Vacation is over and I am back at the University again. It was great to come back to a normal life again, but I had to adjust a little after a wonderful week in Cape Verde. 

Obviously, I’m not done sharing pictures from my holiday. It is not every day that I travel to an exotic destination as Cape Verde, so I will exploit the opportunity to show many pictures from this beautiful place. 
I hope you will bear with me 

Although it was a pure relaxation, I still dressed up at night, when we had to go out for a great dinner and a nice evening. In this occasion, I found an old favorite in my closet, my black fringed skirt. 
Together with that, I wore a cute floral top from Gestuz. 

Currently I have a thing for mixing textures and patterns and trying out some new looks. It is always great when you find something old but cool in your wardrobe. 

Have a nice evening.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s