Did you know.

Hej på bloggen,

Jeg håber at I alle har en dejlig mandag, forhåbentlig inden døre og væk fra den danske vinterkulde.
Jeg har i dag lyst til at fortælle jer lidt mere om mig selv, hvis der nu skulle sidde nogle derude der gerne vil lære mig lidt bedre at kende. Her er 10 facts om mig.

1) Jeg har boet i New York.
For et par år siden boede jeg en periode på 3 måneder i New York. Jeg boede på Upper West side i en lejlighed sammen med 4 andre piger. Mens jeg var i afsted arbejdede jeg i forskellige showrooms i byen og fik mig en masse spændende erfaring indenfor modebranchen. Det er uden nogen tvivl en af de bedste oplevelser jeg nogensinde har haft og jeg håber på at kunne tage tilbage engang.

2) Jeg spiller klaver.
Jeg startede med at spille klaver, da jeg var 6 år gammel og jeg gik til undervisning i 7 år inden jeg stoppede. Som yngre spillede jeg klassisk musik, men med alderen fik jeg også lyst til at synge. Derfor begyndte jeg at spille pop og populærmusik. Jeg lærte også mig selv at spille lidt guitar.

3) Min livret er dessert.
Jeg elsker dessert! Jeg har altid lyst til at starte med at spise dessert, bare så jeg er sikker på at jeg har plads til det. Jeg er mest til chokolade, men alt går i virkeligheden an.

4) Min favorit tv-serie.
Det var en svær beslutning for mig, da jeg generelt er stor fan af serier. Den bedste jeg har set for nyligt var Game of Thrones. Jeg kan næsten ikke vente til den nye sæson kommer! Derudover er jeg vild med Friends, en gammel klassiker, som jeg kan se igen og igen.

5) Jeg har 5 tatoveringer.
Jeg fik min første tatovering da jeg var 17 år efter at have plaget mine forældre i evigheder om at give mig lov. Det blev til en fin sløjfe i nakken. Min sidste nye fik jeg lavet, da jeg boede i New York. Det er et tigerhoved, som er placeret på mit venstre håndled.

6) Min yndlings årstid er forår.
Foråret er helt fantastisk! Dagene bliver længere, det bliver lysere udenfor og Danmark bliver grøn igen. Det har nok også stor betydning, at jeg godt kan lide forårstøj, lyse farver og tynde jakker, som fx læderjakker og cowboyjakker.

7) Jeg er rastløs.
Som person kan jeg godt være rastløs. Jeg vil ikke sidde stille alt for længe og slet ikke alene. Jeg nyder at have noget for hånden, som et kreativt projekt eller måske bare eksperimentere i køkkenet med nogle nye opskrifter.

8) Jeg har haft bøjle.
Jeg havde ”togskinner” fra 6. – 7. klasse i både i over og undermund. Det gjorde forfærdeligt ondt, men i dag er jeg utrolig glad for at jeg fik ordnet mine tænder.

9) Yndlings drink.
Hjemme hos os drikker vi mest vin, men når jeg tager på ferie elsker jeg, at få Pina colada’s. Den er en frisk drink, den smager godt og så kan man synge Pina Colada sangen, imens man drikker den.

10) Jeg er en buksepige.
Jeg er uden tvivl mest til bukser og det er også altid det jeg har på. Jeg synes kjoler er flotte og de klæder altid alle andre, men jeg føler mig bare bedre tilpas i en buks. Jeg øver mig dog på kjole tingen, da jeg synes det er feminint og ofte mere festligt.

Det var lidt info om mig. Jeg håber ikke det har kedet Jer alt for meget. Nogle gange kan det være meget sjovt at dele lidt mere af sig selv og forhåbentlig give Jer et indtryk af, hvem jeg er bag skærmen.

Hvis i har nogle ønsker til opslag eller ideer til hvad jeg skal skrive om, så skriv endelig til mig på min mail novelbyk@gmail.com eller skriv til mig på min Instagram.

God dag til jer alle.

 

Hello on the blog,

I hope everyone is having a great Monday! Today I want to tell you a little about myself, if anyone would want to get to know me better. Here is 10 facts about me. 

1) I lived in New York.
A few years ago, I lived in New York for 3 months. I lived on the Upper West side in an apartment with four other girls. While I was away, I worked in different showrooms and it got me a lot of great experience in the fashion industry. It is without any doubt the best experience I have had and hopefully, I will be able to go back sometime.

2) I play the piano. 
I started playing the piano, when I was 6 years old and I took lessons for 7 years. When I was younger, I played classical music, but when I got older, I had a desire to sing along when I played, so I started playing pop and popular music. I also taught myself to play the guitar. 

3) My favorite food is dessert.
I love dessert! I always like to start by eating my dessert, just so I am sure that I have room for it. I like chocolate the most, but everything really goes. 

4) My favorite TV-show.
It was the hardest for me to answer, because I am generally a big fan of the series. The best I’ve seen recently is, Game of Thrones. I can hardly wait for the new season to come!

In addition, I love Friends. It is an old classic that I can watch again and again.

5) I have five tattoos.
I got my first tattoo when I was 17 after having tormented my parents forever to give me their permission. I got a bow on my neck. I got my newest tattoo, when I lived in New York. It is a tiger head, which is placed on my left wrist. 

6)  My favorite season is spring.
Spring is just amazing! The days get longer, it gets brighter outside and Denmark is green again. It has probably also something to do with the fact that I just love spring clothes, bright colors and thin jackets, like leather jackets and denim jackets. 

7) I am restless.
I can be restless. I will not sit still for too long and certainly not alone. I enjoy having something to do, maybe a creative project or maybe just experimenting in the kitchen with some new recipes.

8) I have had braces.
I had braces from 6th to 7th grade. It was terribly, but today I am so happy that I got my teeth fixed.  

9) Favorite drink.
In my home we probably drink most wine, but when I am on vacation I just love having Pina coladas. It is a fresh drink, it tastes good and then you can sing the Pina colada song while drinking it. 

10) I am more for pants than dresses.
I am certainly most for pants. I think dresses are beautiful and they always look so good on everyone else, but I just feel more comfortable in trousers. 

Now you know a little bit more about me. I hope that it did not bore you too much. 

If you have any request or ideas for what I should write about, feel free to write me at my mail novelbyk@gmail.com or text me on my Instagram.

Good day to all of you.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s