Let’s talk fashion.

Hej på bloggen,

Jeg vil i dag prøve noget nyt, eller i hvert fald noget som er nyt for mig. Jeg vil fremover dele en fashion trend med jer hver måned. De trends jeg vælger ud vil være nogle af mine egne favoritter, som jeg selv benytter mig af. Derudover vil jeg også forsøge at følge med i de nye tendenser der bevæger sig i modebranchen.

Denne måned har jeg været rigtig glad for små tørklæder i forskellige farver og mønstre. Jeg synes det er en sjov og anderledes måde at pifte et outfit op på og som I kan se på de billeder jeg har valgt, kan de bruges på mange forskellige måder. Det mest traditionelle vil helt sikkert være at binde det om halsen, men det kan også bindes i håret, sættes i bæltestropper eller bindes på tasken som accessories.

Jeg håber at I kan få noget inspiration fra min lille sammensatte “planche”.

Rigtig god aften!

Hi, 

Today I want to try something new, or at least something that is new to me. Every month I will share a fashion trend with you. The trends I choose will also be some of my own favorites. In addition to this I will also try to keep up with the new trends as they are moving in the fashion industry, 

This month I have been a fan of small scarves in different colors and patterns. I think it’s a fun and different way to spice up an outfit and as you can see on the pictures I have chosen, they can be used in many different ways. The most traditional way to wear a scarves will be around the neck, but you can also tie it in your hair, tie it to your belt loops or on your handbag as an accessorize.

I hope you can get some inspiration from my little “poster”.

Have a nice evening!

-Go follow me on Instagram and Facebook

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s