Green suede jacket.

Suede jacket – here // jeans – here //

Hej på bloggen,

Det er efterhånden ved, at være noget tid siden jeg har været aktiv her på bloggen, men der har der været nogle ting i mit liv, som har taget en del af min opmærksomhed og tid. Jeg synes dog, at det hele klarer lidt op og jeg tror igen at jeg vil kunne finde tid til at blogge.

Foråret er så småt kommet til Danmark og det gør altså noget ved ens humør. De lyse morgener og aftener, en varmere temperatur og solen der skinner på himlen. Det har virkelig været tiltrængt, hvis i spørger mig.

Jeg vil i dag dele lidt billeder med jer af et nyt forårs inspireret outfit. Det er lidt tid siden, jeg købte mig denne fantastiske grønne ruskindsjakke og nu går der ikke længe før, at jeg rigtig vil kunne få den i brug. I dag har jeg den på med en feminin hvid T-shirt fra Just Female og en par stumpede jeans med vidde fra Pieszak. Jeg er allerede så glad for min nye jakke og den grønne farve kan bruges til både forår og efterår.

God mandag til jer.

-Follow me on Instagram and Facebook –
English version below. 

DSC_1141DSC_1139DSC_1151

Hello on the blog,

It has been a while since I have been active on the blog, but unfortunately, there have been some things in my life, which have taken a lot of my attention and time. Finally, I fell that I have some clarification and hopefully, I will be able to find the time to blog every now and then. 

Spring is slowly approaching Denmark and it definitely does something to one’s mood. The bright mornings and evenings, warmer temperature and the sun shining in the sky. It was about time if you ask me. 

Today I want to share some pictures of a new spring-inspired outfit. A few weeks ago, I bought this amazing green suede jacket and now it can soon put it to use. Today I wore it with a feminine white T-shirt from Just Female and a pair of short wide jeans from Pieszak. I already love my new jacket and the green color can be used for both spring and autumn.

Good Monday to all of you.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s