Days spent in Budapest.

Hej på bloggen,

Jeg har for nyligt været en tur i Budapest med min kæreste og 2 par af vores venner. Det var mit første tur til Budapest og må sige jeg er blevet rigtig positivt overrasket! Sikke et smukt og fuldstændig fantastisk sted. Arkitekturen, stemningen, maden og ikke mindst vinen og alle de gode drinks. Det er selvfølgelig også bare typisk mig, at kommentere på maden, da jeg generelt er stor fan af at mad, men det er altså utrolig så godt man kan leve i Budapest.
Jeg vil i et senere opslag komme med mine bud og forslag på gode spisesteder man kan besøge, så følg endelig med.

Vi havde tre dage og vi brugte alle dagene fuldt ud. Det meste af tiden gik vi rundt og oplevede byen til fods og fandt en masse hyggelige steder, hvor vi kunne holde nogle små pauser og bare nyde stedet og byen. På billederne vil i kunne se lidt af det, som vi har oplevet.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Budapest.

Rigtig god aften til jer alle.

-Follow me on Instagram and Facebook –

English version below. 

DSC_1187DSC_1178DSC_1238DSC_1248DSC_1241DSC_1261DSC_1273

Hello on the blog,

I recently took a trip to Budapest with a my boyfriend and two couples of our friends. It was my first time in Budapest and I must admit that I was very pleasantly surprised! What a beautiful and absolute amazing city. The architecture, the atmosphere, the food and not at least the wine and all the good drinks. Of course it’s also just typical me to comment on the food as I’m generally a big fan of food, but it’s quite incredible in Budapest. 
In one of my coming posts I will also suggest good restaurants to visit, so please follow. 

We had three days in Budapest and we spent all days to the fullest. The most of the time we were just wandering around experiencing the city and found great places to take small breaks and enjoying the city. In the pictures you will see some of the things that we have experienced.
It’s definitely not the last time I will visit Budapest. 

Have a nice evening everyone. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s