Good food. Good mood.

Hej på bloggen,

Så blev det tid til “endnu” et opslag der handler om mad!
Det er nok ingen hemmelighed, at det er noget jeg holder meget af. Sjovt nok er jeg faktisk ret kræsen, men jeg elsker bare at få god mad, som er tilberedt på en lækker måde. Jeg er nok ikke den eneste.

Jeg vil i dag dele nogle billeder med jer fra min tur til Budapest, hvor jeg ikke lavede meget andet end at hygge og spise. Hvis man kan lide mad, oplevelser og er frisk på at prøve noget nyt, så er Budapest den helt rigtige by at besøge. Byen vrimler med lækre spisesteder og har i alt 4 skønne Michelin restauranter, som bestemt er et besøg værd.

Jeg kan selvfølgelig bedst tale for de to, som jeg selv har prøvet. Om fredagen spiste vi frokost på restauranten Tanti, som ligger lidt for sig selv på Buda siden. Vi havde bestilt bord god tid i forvejen, og vi blev langt fra skuffede. Vi fik alle sammen en 3 retters menu med vinmenu til. Priserne er utrolige, og jeg tror aldrig jeg har spist så lækkert og samtidig så billigt!
Skal du til Budapest eller overvejer det, så kan du her tjekke Tanti’s menukort og hjemmeside ud.

Lørdag aften var vi på endnu en fantastisk Michelin restaurant – Borkonyha Winekitchen. Stemningen er super hyggelig sådan en aften i Budapest og restauranterne er fine og hjemmeligt indrettede. Borkonyha ligger dejlig centralt på Pest siden og er tæt på både barer og diskoteker, hvis man vil videre i byen. Har det din interesse eller er du bare nysgerrige, kan du se deres menukort og hjemmesiden her.

Det var alt fra mig og min mad passion i dag.

God aften!

-Follow me on Instagram and Facebook –


English version below
.

assa

aafv

dwe

Hi on the blog, 

Now it’s finally time for a blogpost about food! 
It’s probably no secret that I love food. It’s funny because I’m actually pretty picky when it comes to food, but I just love to eat at nice restaurants where the food is well prepared. I guess I’m not the only one. 

Today I will share some pictures with you from my trip to Budapest. If you like food, experiences and to try something new, Budapest is the place to visit. The city is filled with delicious dining places and you can also try one of their four famous Michelin restaurants. 

On Friday at lunch we ate at the Tanti Restaurant, which is a great restaurant on the Buda side of the city. We had to make reservations in advance and were far from disappointed. We each got three courses and a wine menu. The prices are incredible and I never think I have eaten so well and so cheap at the same time!
If you are going to Budapest or if you would like to, you can check out Tanti’s menu and website here.

On Saturday night we visited another fantastic Michelin restaurant – Borkonyha Winekitchen. The atmosphere is super nice and the restaurants are very homely decorated. Borkonyha is located on the Pest side of the city and are close to some great bars if you want to go out and party. If this has your interest or if you are just curious, you can see their menu and website here.

This was everything from me today.

Have a nice evening!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s