Strolling.

Shirt – here // pants – Pulz // jacket – similar here //

Hej på bloggen,

Sikke et skønt forårsvejr vi endelig har fået i Danmark! Det synes jeg vi har ventet alt for længe på, men nu må vi endelig bare nyde det.

Jeg synes det er blevet tid til et nyt outfit post, hvor jeg gerne vil vise min nye grønne silkeskjorte fra Ganni frem. Desværre var vejret ikke helt med mig den dag billederne blev taget, så jeg måtte have en jakke udenpå. Så er det heldigt nok, at jeg elsker læderjakker.

Jeg bruger alt for mange penge på nyt tøj lige for tiden, men jeg glæder mig til at vise en masse af det frem her på bloggen. Jeg håber det vil kunne give lidt inspiration og forhåbentlig bliver vejret kun bedre fra nu af, så jeg også vil kunne få mulighed for at have det hele på.
Det må være det gode vejr, som giver lyst til nyt forårstøj med flotte farver og mønstre.

Rigtig god tirsdag til jer.

-Follow me on Instagram and Facebook –

English version below. 

DSC_1290

DSC_1295

DSC_1291

Hi on the blog,

What a wonderful spring weather we have finally got in Denmark! I think we have been waiting for too long, but now we just have to enjoy it. 

It’s time for a new outfit post, and I have been excited to show you my new green silk shirt from Ganni. Unfortunately, the weather was not very well the day the pictures were taken, so I had to wear a jacket. Luckily I love leather jackets.

I spend a lot of my money on new clothes at the time, but I’m looking forward to show it here on the blog. I hope it will be of some inspiration to you and hopefully the weather will only get better from now on, so I’ll be able to wear it all.
It must be the great weather that makes me wanna buy new spring clothes with beautiful colors and patterns.

Have a great Tuesday. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s