Flamingo.

IMG_2208IMG_2209Hej på bloggen,

Det er ved at være en del tid siden, at jeg sidst har lagt noget op her på siden. Hvis jeg skal være ærlig, har jeg simpelthen ikke helt kunne finde lysten og tiden blandt arbejde, eksaminer og trangen til bare at slappe af.

Jeg har holdt lidt ferie i sidste uge, som jeg brugte i varme og solrige Alicante. Det var lige hvad jeg havde brug for. Sol, mad, drinks, afslapning og en god bog, og så selvfølgelig min kærestes selskab. Det er ikke altid, at jeg er lige nem at være sammen med i mine eksaminensperioder, så det var rart at have lidt tid sammen bare os to.

Det var blandt andet her jeg havde denne sjove flamingo buksedragt på fra Imperial. Det er sådan en fed farvekombination, særligt når man får lidt kulør, ikke at jeg havde meget af den i dette øjeblik. Derudover er jeg vild med vidde i benene og en bar ryg. Det synes jeg er så feminint. Buksedragten kan købes her.

Jeg håber i nyder sommeren i fulde drag. Der har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre!

God aften til jer.

 

Hi on the blog,

It’s been a while since I last posted something on my page. If I’m being honest, I have not been able to find the desire and time between work, exams and the need to relax. 

I enjoyed my holiday last week in sunny Alicante. Just what I needed. Sun, food, drinks, relaxation and a good book, and of course my boyfriend’s company. I’m not always the easiest person to live with while I’m writing my exams, so it was great having some to together just the two of us. 

It was among other things here I wore this fun flamingo pantsuit from Imperial. It’s such a bold and fun color combination, especially when you get a little bit of color, not that I had much of that at this moment. I’m crazy about the wide legs and the open back. I think it’s very feminine. The pantsuit can be bought here

I hope you enjoy the summer. 

Have a great evening. 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s