Intern this semester.

Hej på bloggen!

I dag vil jeg dele nogle nyheder med jer, som jeg har glædet mig helt vildt til at fortælle.  Jeg er lige startet på mit 5. semester på studiet og har i denne forbindelse valgt, at bruge det i praktik. Jeg startede i sidste uge hos Baum und Pferdgarten i deres PR- og kommunikations afdeling i København, hvor jeg skal bruge de næste 4 måneder på at lære alt det jeg kan.

Jeg pendler derfor også meget det næste stykke tid mellem Odense og København og som i kan se kræver det lidt ekstra bagage. Dagene kan godt være lange, når man skal frem og tilbage i tog. Heldigt for mig, så flytter min søster til hovedstaden meget snart, hvilket giver mig en base hvor jeg kan ‘crashe’ så tit jeg vil. Så det er jo det rene luksus.

Jeg er startet midt i forberedelserne til Fashion Week, som starter i morgen. Jeg er vildt spændt på at få lov til, at se det flotte resultat i sidste ende og få lov til, at være en del af et så stort og fantastisk arrangement.

Jeg ser frem til alle de nye udfordringer og til at fortælle Jer meget mere.

God aften.

-Follow me on Instagram and Facebook –

 

Hello on the blog! 

I’m so excited to share some news with you. I just starter my 5th semester at my studies ad I have chosen to spend this semester as an intern. I started last week at Baum und Pferdgarten in their PR- and communication department in Copenhagen, where I will spend the next 4 months learning all that I can. 

Therefore I also have to commute between Odense and Copenhagen, and as you can see it requires a little extra luggage. The days can be pretty long when traveling back and forth. Luckily for me, my sister is soon moving to Copenhagen, giving me a ‘base’ where I can crash. So that is pure luxury. 

I startet my internship in the middle of the Fashion Week preparations. I’m excited to be allowed to see the great results in the end and to be a part of such a great event. 

I look forward to all the new challenges and to tell you much more.

Have a nice evening. 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s