Copenhagen fashion week.

Hej på bloggen,

Jeg overlevede min første Fashion week i sidste uge og hold nu op, hvor har det bare været både super fedt og super hårdt. Jeg tror aldrig, jeg har arbejdet så meget og samtidig også haft lysten til det. Det har været en ultimativ oplevelse for en fashion elsker som mig selv. Nærmest en drøm.

Jeg var slet ikke klar over, hvor meget hårdt arbejde der ligger bag sådan et show. Alt den planlægning og koordinering. Resultatet er dog det hele værd og selvom jeg “kun” er praktikant, så fik jeg alligevel et sug i maven, da showet startede i torsdags. Man ønsker nok altid at tingene skal lykkes, især når så mange mennesker har gjort en kæmpe indsats.

Jeg deler her lidt billeder med jer fra torsdagens flotte show og strabadser, Jeg håber i vil se med.

Ha’ en skøn dag.

English version below. 

IMG_2674

IMG_2633

IMG_2640IMG_2644IMG_2934

Hi on the blog,

So happy to tell you that I survived my first Fashion Week. It was both super cool and super hard to be a part off. I have never worked so much and at the same time wanted to work so much before. It has been an ultimate experience for a fashion lover like myself. Like a dream come true. 

I was not aware of how much hard work there lies behind a show. All the planning and coordination. However, the result was so much worth it and even though I’m “only” an intern, I still felt it in my stomach when the show started. I guess you always want things to be successful, especially when so many people have made such a huge effort.

I here share some pictures with you from Thursday’s show. 

Have a great day. 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s