Saturday was good.

Godmorgen på bloggen,

Så er endnu en weekend gået og en ny uge er allerede i fuld gang. Tiden flyver virkelig afsted og jeg må holde godt fast for at kunne følge med. Heldigvis tror jeg det føles sådan, fordi jeg har masser at se til. Udover en spændende praktikplads, har jeg haft nogle travle og sjove weekender fyldt med masser af arrangementer.

Denne weekend gik med arbejde og en tur på en af mine favorit restauranter i Odense, hvor menuen stod på intet mindre end 9 retter. Hvordan klarede du lige den tænker i, men det er jo ikke et problem når maden smager fantastisk og der er god vin til.

Nu har jeg masser af energi til at komme igennem endnu en god uge!

God dag til jer.

 

English version below.

 

IMG_3063

IMG_3062

IMG_3052

Good morning,

Another weekend has past and a new week is already at full swing. Time really flies, and I have to hold on very tight, just to keep up. Fortunately, I think it feels that way, because I have plenty to look forward to. In addition to an exciting internship in Copenhagen, I also have some very busy weekends filled with fun events.

This weekend I have been working but I also went to one of my favorite restaurants in Odense, where the menu was nothing less than 9 dishes. You are properly thinking, how I survived. But it’s actually not a problem when the food tastes amazing and comes with good wine.

Now I have plenty of energy to get through yet another good week!

Have a great day.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s