You know what they say about girls with glasses.

SPONSORERET AF PREGOEYEWEAR.

Hej på bloggen,

Tjek lige de her seje briller ud! En rigtig pilotmodel med gult glas og et enkelt og moderne guld stel.

I samarbejde med Prego Eyewear, vil jeg gerne gøre opmærksom på deres nye Faux Glasses kollektion, som bl.a. består af denne her model i tre forskellige farver.

Jeg kan umuligt være den eneste der har bemærket, at briller uden styrke nu er tilbage i mode billedet. Et super smart koncept, hvis I spørger mig!

Det at bruge briller har altid været noget, som mange var kede og trætte af. ”Brilleabe” og andre dårlige oplevelser fra tidligt brug af briller til, at synet bliver dårligere med alderen. Det er synd at briller for mange mennesker har en negativ virkning. Jeg vil derfor gerne sætte fokus på briller som noget nyt og smart. Briller skal være en accessoires, såvel som smykker og tasker. Et par briller der passer til outfittet, kan gøre et look langt mere interessant. Briller giver så meget personlighed og så er det en accessoires man ligger mærke til. Placeringen midt i ansigtet er ikke helt til at overse.

Denne pilotbrille er uden tvivl min store favorit. Den fås også med lyserødt og gennemsigtigt glas, og så kan de bruges både ude og indendørs. Brillerne har alle UV-beskyttelse og kan derfor også benyttes som solbriller.

Tag er kig på Pregoeyewear.dk og se deres udvalg af flotte briller.

God aften!

English version below. 

IMG_3802

IMG_3801

Check out these cool glasses! A real pilot model with yellow glass and a simple and modern gold frame.

In collaboration with the Danish company Prego Eyewear, I would like to talk about their new collection of Faux Glasses, which includes this cool model in three different colors. 

I can’t be the only one to notice that glasses without any prescription are back in the fashion picture. A super great concept if you ask me!

The use of glasses has always been something that many were bored and tired of. Some people have had bad experiences from their early use of glasses, maybe even bullied in school. Other people feel bad about wearing glasses, because they connect them to the fact that they are getting older. It’s a shame that glasses for many people have a negative effect. I would therefore like to draw attention to glasses as something new and cool. Glasses should be an accessory, as well as jewelry and bags. A pair of glasses that goes perfect with an outfit can make a look seem so much more interesting. Glasses gives so much personality and it’s also an accessory that you notice. The location in the middle of the face can’t be overlooked. 

This pilot model is without doubt my favorite. It’s also available with pink and transparent glass, and they can be used both indoors and outdoors. The glasses have all UV-protection and can therefore also be used as sunglasses.

Take a look at Pregoeyewear.dk and see their selection of beautiful glasses.

Have a Great Evening. 

-Follow me on Instagram and Facebook –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s