So much to do, and I’m busy.

Hej på bloggen,

Hold nu op hvor tiden den bare går.
Jeg er allerede over halvvejs i min praktik og nærmer mig pludselig endnu et semesters afslutning.
Jeg forstår det slet ikke. Mine dage, ja selv uger er fuldt booket op. Jeg føler jeg knokler hele tiden, men det er nok lige så meget mit hoved, der bare er på overarbejde. Kender I ikke de travle perioder, hvor ens tanker bare ingen ende vil tage. Man kan hele tiden komme i tanke om ting man gerne vil, skal nå eller burde gøre.

Når alt dette så er sagt, så tror jeg aldrig før jeg har nydt så meget, at være travl på denne her måde. Jeg lærer en masse i praktik og får hver dag lov til, at lave noget jeg kan lide, og som jeg kan forestille mig selv at lave i fremtiden. Derudover skal jeg selvfølgelig også passe min skole. Det går dog lidt mindre godt for tiden, idet jeg nok ikke helt har kunne tage mig sammen. Forhåbentlig er det bare en periode jeg skal igennem.

Jeg har i den seneste tid for alvor lært, hvad forskellen på hårdt og let arbejde er.
Det er så meget lettere at beklage sig, og skyde skylden på andre når tingene ikke fungerer. Det hårde arbejde kræver derimod, at man tager ansvar og er villig til at hjælpe andre. Men også at man kan både motivere og inspirere andre og selv lade sig inspirere.

Jeg har de seneste måneder fået en helt ny tro på mig selv, som jeg glæder mig til at tage med videre.

Work hard and make it happen!

God aften og god weekend til jer.

 

Hi on the blog,

It’s crazy how fast the time flies.
I’m already halfway through my internship period and suddenly another semester is almost done.
I don’t understand it at all. My days, even my weeks are fully booked up. I feel busy all the time, but my head is probably just overloaded. Are you familiar with the busy periods in life, when one’s thoughts just won’t come to an end. You can always think of something you want to, should or could do.  

Once all of this has been said, I never think I’ve been happier being busy, like I’m now. I have already learned so much during my internship and every day I go to work, I get to do something I like, and that I can imagine myself doing in the future. Of course, I also have to take care of my school. That’s an entirely different story. Hopefully it’s just a period I’ll have to get through. 

In the last few months I have really learned what the difference is between the hard and the easy work.
It’s so much easier to complain and blame others when things aren’t working. The hard work, on the other hand, requires lots of responsibility and the will to help others. But also that you can both motivate and inspire and be inspired by others.

In last few months, I have got a whole new belief in myself, which I am pleased to take along.

Work hard and make it happen!

Have a great evening and an even better weekend.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s