New beauty routine.

SPONSORERET.

Hej på bloggen,

Det er vildt længe siden, at jeg har skrevet her på bloggen, men I må prøve at bære over med mig, for nu har jeg endelig noget spændende jeg kan dele med jer!

Jeg har været så heldig, at modtage nogle super fede produkter i gave fra Beautycos– ”Truth be told” … Jeg er nok ikke den, der er bedst til altid, at pleje mit hår og min hud og tager endda en gang imellem mig selv i ikke, at gide købe makeup rens og i stedet stikker hovedet i vasken og renser med vand og håndsæbe. Med en søster som er uddannet kosmetolog, får jeg ofte skæld ud over ikke at passe bedre på mig selv. Så NU skal der laves om på dette!

Jeg er startet med mit hår, som jeg rigtig gerne vil have langt igen. Det har været kort en årrække nu, og det er på tide, at der skal ske noget nyt og at håret skal vokse.

For lige at vende tilbage, har jeg som sagt været så heldig, at modtage en gave fra Beautycos., heriblandt to lækre hårprodukter fra Kevin Murphy.
Den ene er Kevin Murphys ‘Born Again Treatment’, som er en kur der plejer og genopbygger tørt og beskadiget hår (som mit).  Jeg har kun testet kuren en enkelt gang, men jeg er allerede stor fan af den måde, som den får mit hår til at føles blødt og meget mere sundt.
Eftersom jeg prøver at få mit hår til at gro, er det efterhånden længe siden, jeg har fået en klipning. Mit hår kan derfor godt være ekstra tørt og nok også en smule spaltet i spidserne.

Det får denne kur virkelig bugt med. Jeg kan anbefale, at du tjekker den ud her Kevin Murphy Born Again Treatment og gerne nu på fredag! Der er det nemlig Black Friday og du kan få den til 249,- kr. (før 1196,- kr.).

Ud over kuren har jeg også fået Kevin Murphys ‘Born Again Mask’. Denne hårmaske har jeg dog endnu ikke nået at teste, men jeg er allerede ret betaget af den smule, jeg har kunne læse mig til på emballagen. Masken skal fordeles i håndklæde tørt hår og sidde 10 minutter. Den nærer håret og resulterer i et velplejet og sundt udseende. Ret betagende ikke?

Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne prøve den af og forhåbentlig ende med en lang, flot og velplejet manke.
Er det noget, du vil prøve af, så gælder det samme her. Slå til nu på fredag og spar penge på nogle fantastiske produkter. Kevin Murphy Born Again Mask, 249,- kr. (før 1430,- kr.).

FullSizeRendern
Til sidst, inden jeg trætter dig med min begejstring og ”sludren”, vil jeg slå et slag for Beauty Cos fantastiske RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner Bag’. Det er virkelig et genialt påfund. Eftersom jeg ikke er den bedste til at rense min makeup af om aftenen, har jeg ikke været helt god ved mine vipper. Denne serum går ind og plejer dine vipper og gør dem længere, flottere og fyldigere. Den skal kun påføres én gang dagligt og på 4-8 uger, kan du nemt se forskel. Det lyder vildt, men det passer når jeg siger, at jeg har fået kommentarer som, “har du fået sat vipper på?”. Gør dig selv en stor tjeneste og skynd dig ind og køb den på tilbud til Black Friday til kun 399,- kr. (før 829,- kr.).

Tjek også andre spændende tilbud ud på Beautycos.dk

Der er mulighed for at gøre et seriøst indkøbskup!

God aften!
FullSizeRenderhFullSizeRenderd

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s